Fietsen &
accesoires

Twee verschillende modellen e-bikes
van het Duitse merk Cube


Reaction Pro 500

Deze fiets is ideaal voor een ritje door de Ardeense bossen. Het is geen pure mountainbike, maar een “all-tracks” fiets. Niet ontworpen om te rijden op wegen met grote impacten aan hoge snelheid (stenen, rotsen, wortels) of jumps, passeert wel vlot op lage snelheid. Uitgerust met een 500w batterij heeft hij een bereik van 40 tot 60 km in ECO modus.Acid 240 Rookie 400

Deze speciale “kid” elektrische fiets is ideaal voor kinderen tussen 1,20m en 1,40m lang om hun ouders over lange afstanden te vergezellen. Het is geen pure mountainbike, maar een “all-tracks” fiets. Hij is dus niet ontworpen om te rijden op wegen met grote schokken (grote stenen, rotsen, wortels, enz.), wel mogelijk om deze met met lage snelheid te rijden. Uitgerust met een 400w batterij heeft hij een bereik van 40 tot 50 km in ECO modus.


Helmen en GPS


Helmen

Het dragen van een helm is sterk aangeraden.
Breng uw eigen fietshelm mee or reserveer uw helm.

Alle helmen worden na elk gebruik gedesinfecteerd en er zijn charlottes beschikbaar.
GPS

Ken je het gebied niet? Laat ons u begeleiden…

Wij leveren u Garmin GPS Edge Explore waarop we verschillende ritjes hebben geprogrammeerd voor alle smaken en alle niveaus.
Indien u uw eigen GPS Garmin meebrengt plaatsen we met plezier een route op uw gps. Ga naar de pagina Tochten en gidsen voor meer informatie.


Over ons

Geen betere manier om de échte ardennen te verkennen dan per ebike. Huur nu je ebike en beleef een fantastische dag in de natuur.  

De mensen van Escape Bike zijn ondernemers met een passie voor de natuur en ze willen dit gevoel graag delen.

Info

Parcour & gidsen
FAQ

E-Scape Bike Saint-Hubert

Av. des Chasseurs Ardennais 17
B-6870 Saint-Hubert
7/7 op afspraak

E-Scape Bike Florenville

Place Albert 1er 7
B-6820 Florenville
7/7 op afspraak