Florenville & Saint-Hubert

eBIKE VERHUUR

Op avontuur in de Ardennen

E-scape Bike, is vooral een team van gepassioneerden die u de échte Ardennen willen laten ontdekken. Een elektrische fiets als partner is dé ideale metgezel.

Met een vloot van 50 elektrische mountainbikes en wegfietsen zal u zeker een fiets vinden die bij u past, ongeacht of u een fervente fietser bent of zin hebt in een onstpannende rondrit. Ook is er avontuur voorzien voor de kleinere en de kleinsten. Kinderfietsen, kinderstoelen en aanhangwagentjes. Iedereen kan genieten van de échte Ardennen.

Misschien kent u de regio niet ? Laat u gidsen ofwel digitaal met een optionele Garmin GPS waarop we pistes hebben geprogrameerd voor elk niveau met verschillende afstanden. Indien gewenst programeren we een parcours voor u op maat richting een bepaalde bestemming door u vooropgesteld. GPS starten en vertrekken.

Een mooie sportieve en avontuurlijke belevenis in de échte Ardennen.

eBike verhuur Saint-Hubert

Saint-Hubert is als Europese hoofdstad van de Natuur en Jacht de ideale startplek voor een tochtje met de e-bike. In eender welke richting u vertrekt de bossen zijn op een boogscheut. Met wat geluk kruist u het pad van het legendarisch hert !

Bekijk de parcours in Saint-Hubert

eBike verhuur Florenville

Vanuit onze shop in Florenville vertrekken de routes, de loofbossen zijn uitgestrekt en hebben elk seizoen hun charme. Florenville is de verborgen parel van de diepe Ardennen. Opgepast voor de wilde varkens !

Piet Santermans
06/11/2022

Zalige verhuur, top mtb's en goede service! Merci!

Tim Van Ackerbroeck
05/11/2022

Zoals steeds: super kwaliteit en service! Merci et tot de volgende keer!

Brecht Deruyck
05/11/2022

Heel toffe rit gedaan 47km met wat leuke en uitdagende afdalingen, fietsen super inorde, onthaal was ook top heel vriendelijk. Zeker een aanrader!

Diederick Stoffers
29/10/2022

Bijzonder fijn bedrijf. Goede kwaliteit fietsen en supervriendelijke en bekwame gidsen. Snelle ondersteuning bij panne. Nemen onze groepen altijd mee naar de mooiste plekjes. Aanrader!

Frank Van der Meer
01/10/2022

Vandaag voor de tweede keer terug geweest, opnieuw goede service en fietsen en leuke uitdagende route via de GPS gevolgd. Zeker aan te raden, voor ieder wat wils.

Rob
24/09/2022

E-mtb gehuurd zeer goede mtb's die netjes onderhouden zijn en ook jong in leeftijd Echt super een garmin gps erbij en een route naar keuze die echt leuk was om te rijden. Voor herhaling vatbaar. Ga zo door.

Niels Brouwer
20/09/2022

Super leuke gast, goede uitleg. Via GPS een route gekregen waar werkelijk alles zit! Wat een avontuur zeg echt geweldig. Heel fijn dat het elektronische mountainbikes zijn hierdoor zie je zo veel meer van de Ardennen. Wij komen hier 100% zeker terug! Aanradertje 😁🔥

Geert Dijkstra
10/09/2022

Gaaf om te doen!

Jan Bongers
28/08/2022

Zeeeeeeeeer tevreden , vriendelijke jonge man met top materiaal. Hij heeft ons met een schitterende route op pad gestuurd, Hans nogmaals bedankt

Lees meer

Onze diensten.


Verhuring via onze basis

Online selecteerd u een datum, duurtijd en de gewenste fiets.


Verhuring via één van onze partners

Indien u logeert bij 1 van onze partners dan is het mogelijk om uw fietsen geleverd te krijgen. 


Reserveer een gids of gps

U bent niet van de regio ?
Via een geprogrammeerde gps of 1 van onze gidsen gaat u op zoek naar de magie van het woud.

E-scape …
Een elektrische ervaring,
volledig ontkoppeld.

Over ons

Geen betere manier om de échte ardennen te verkennen dan per ebike. Huur nu je ebike en beleef een fantastische dag in de natuur.  

De mensen van Escape Bike zijn ondernemers met een passie voor de natuur en ze willen dit gevoel graag delen.

Info

Parcour & gidsen
FAQ

E-Scape Bike Saint-Hubert

Av. des Chasseurs Ardennais 17
B-6870 Saint-Hubert
7/7 op afspraak

E-Scape Bike Florenville

Place Albert 1er 7
B-6820 Florenville
7/7 op afspraak