Florenville & Saint-Hubert

eBIKE VERHUUR

Op avontuur in de Ardennen

E-scape Bike, is vooral een team van gepassioneerden die u de échte Ardennen willen laten ontdekken. Een elektrische fiets als partner is dé ideale metgezel.

Met een vloot van 50 elektrische mountainbikes en wegfietsen zal u zeker een fiets vinden die bij u past, ongeacht of u een fervente fietser bent of zin hebt in een onstpannende rondrit. Ook is er avontuur voorzien voor de kleinere en de kleinsten. Kinderfietsen, kinderstoelen en aanhangwagentjes. Iedereen kan genieten van de échte Ardennen.

Misschien kent u de regio niet ? Laat u gidsen ofwel digitaal met een optionele Garmin GPS waarop we pistes hebben geprogrameerd voor elk niveau met verschillende afstanden. Indien gewenst programeren we een parcours voor u op maat richting een bepaalde bestemming door u vooropgesteld. GPS starten en vertrekken.

Een mooie sportieve en avontuurlijke belevenis in de échte Ardennen.

eBike verhuur Saint-Hubert

Saint-Hubert is als Europese hoofdstad van de Natuur en Jacht de ideale startplek voor een tochtje met de e-bike. In eender welke richting u vertrekt de bossen zijn op een boogscheut. Met wat geluk kruist u het pad van het legendarisch hert !

Bekijk de parcours in Saint-Hubert

eBike verhuur Florenville

Vanuit onze shop in Florenville vertrekken de routes, de loofbossen zijn uitgestrekt en hebben elk seizoen hun charme. Florenville is de verborgen parel van de diepe Ardennen. Opgepast voor de wilde varkens !

Bob Dullaart
16/03/2022

Afgelopen weekend met een grote groep op pad geweest met de e-MTBs van e-scape bike. Je ziet gelijk dat de fietsen goed en netjes onderhouden worden. Communicatie met Hans is ook erg prettig, hij denkt goed mee. Een aantal mensen een GPS meegekregen voor het geval de groep wat uit elkaar liep. Werkte ook erg goed! In een omgeving als deze is er geen ontkomen aan dat er weleens een band lek gaat. Zo ook bij ons. Ik had materiaal mee om dit te repareren, maar binnen de tijd dat mij dat gelukt kon zijn stond Hans daar al met een nieuwe fiets. Kortom top service, zeker een aanrader en ik kom er zeker nog terug.

Silvie Marquant
07/03/2022

Top service, hele vriendelijke uitbater!Fietsen zijn perfect in orde, goede uitleg op voorhand over het gebruik. Er werd een leuke route voor ons uitgestippeld. We hebben echt genoten en dit is zeker voor herhaling vatbaar!

kevin
02/01/2022

Top service. Alles ging heel vlot Heb 2 routes gereden en allebei heel mooi maar evengoed avontuurlijk! Je kunt een voorkeur opgeven en de route wordt speciaal voor jou in elkaar gestoken en op je top gps van garmin geladen! Fietsen zijn nieuw en meteen wendbaar! Fietsen in de omgeving van Saint hubert? Hier moet je zijn!!!

Elias Ehrhartt
11/11/2021

Een goede vriend van me kende dit adresje, we huurden er vorig jaar samen fietsen. Goed materiaal, faire prijs en uitmuntende service. Morgen ga ik terug en neem ik er mijn schoonbroers mee naartoe.

bart kranenburg
26/10/2021

Great company, we took the most difficult route, and it was really what you'd expect from it. beautiful scenery also. The e-mountainbikes were great, easy operation and the battery easily lasted the full 50km. I got a flat tyre somewhere along the road, but after a call they were there in a few minutes to change the wheel. 10/10 would ride again.

Sandy Plaetevoet
26/10/2021

Wat een belefenis.prachtig parcour met gps.Degelijke fietsen. Correct behandeld door eigenaar. AANRADER!!

Johan Zeilstra
19/10/2021

We hebben een erg goede ervaring gehad met de huur van de 5 elektrische fietsen van E Escape. Goed materiaal, duidelijke instructie en mooie route meegekregen op de Garmin terminal. Zeer de moeite waard om dit met onze kinderen van 12, 13 en 15 te doen. Het Ardenner heuvellandschap is op deze wijze met speels gemak te ontdekken.

Rens Groot
18/10/2021

Awesome ride, thanks to the great advise!! We called only an hour before start on a Monday after some nearer locals declined. Few accomodate small kids but they have e-bikes from 6 years and up. Admittingly, your 6 year old has to be sporty and tall but our 9 & 10 year old loved the bike. To xompensate, E-Scape quickly provided a bike cart which hosted my smallest one. And what an enabler an e-bike is! Everybody can ride through mud and up steep hills - it was an eye- opener to share the fun from a 9-your old travelling as quickly as a somewhat experiended & middle-aged daddy. Their service was smart, to-the-point and great. We can recommend E-Scape without a doubt!!!

Peter Dedeurwaerder
22/09/2021

Geen moeite teveel voor Hans. Zonder te pushen wist hij iemand uit ons gezelschap toch te overhalen om op de mtb te stappen met groot succes! De dame in kwestie is nu zo blij dat ze het toch geprobeerd heeft dat ze al spreekt van terug te gaan. Hij gaf naast perfect technisch advies ook een route die voor iedereen geschikt was, gans aangepast aan het gezelschap. Samengevat, mega service, geen moeite teveel. Wij komen zeker terug!

Lees meer

Onze diensten.


Verhuring via onze basis

Online selecteerd u een datum, duurtijd en de gewenste fiets.


Verhuring via één van onze partners

Indien u logeert bij 1 van onze partners dan is het mogelijk om uw fietsen geleverd te krijgen. 


Reserveer een gids of gps

U bent niet van de regio ?
Via een geprogrammeerde gps of 1 van onze gidsen gaat u op zoek naar de magie van het woud.

E-scape …
Een elektrische ervaring,
volledig ontkoppeld.

Over ons

Geen betere manier om de échte ardennen te verkennen dan per ebike. Huur nu je ebike en beleef een fantastische dag in de natuur.  

De mensen van Escape Bike zijn ondernemers met een passie voor de natuur en ze willen dit gevoel graag delen.

Info

Parcour & gidsen
FAQ

E-Scape Bike Saint-Hubert

Place du Marché 8B
B-6870 Saint-Hubert
7/7 op afspraak

E-Scape Bike Florenville

Place Albert 1er 7
B-6820 Florenville
7/7 op afspraak